Vacature
Chef de Partie / zelfstandig werkend kok
- Lot en de Walvis
- Leiden
- Fulltime / Parttime
- €2550 - €3000 p/m
Chef de Partie / zelfstandig werkend kok
Heb jij een passie voor koken en zoek je een uitdagende baan als Chef de Partie/Zelfstandig werkend kok? Dan zoeken we jou! Lot en de Walvis krijgt namelijk een heel nieuw jasje; denk hierbij aan een heel nieuw concept en dus veel nieuwe projecten en veranderingen!
Lot bevindt zich in de oude haven in Leiden, misschien wel een van de meest onontdekte parels van Leiden, in het pand De Volharding. Bij Lot waag je je aan een culinair avontuur, en proef je de rijke smaken van de Aziatische en mediterraanse keuken. Van gyoza’s met een frisse rosé tijdens de borrel tot veelzijdige shared dining opties met bijvoorbeeld flatbread, hummus en gamba’s. Maar ook een vers gegrilde steak met een smaakvol speciaalbier van de tap heeft Lot voor je in petto. Zie jij jezelf al helemaal staan in deze smaakvolle keuken?! 🍴
Wat bieden wij?
- Een vast contract van minimaal 12 maanden️
- Een goed salaris tussen de €2550 – €3000 per maand, afhankelijk van de ervaring die jij mee brengt
- Nog meer verdienen: 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding (wanneer je meer dan 10 km van Lot woont) en een goede pensioenregeling
- 32 tot 40-urige werkweek: 4 daagse fulltime werkweek? Jazeker, ook dat kan!
- 25 vakantiedagen op basis van een fulltime contract
- Een overheerlijk(e) lunch/diner op werkdagen, kerst- & verjaardagscadeau en 20% personeelskorting bij al onze restaurants 🥞
- Veel leuke uitjes en jaarlijks een spetterend personeelsfeest met de leukste collega’s
- Genoeg ruimte om je talent verder te ontwikkelen. Regelmatig verschillende gratis trainingen, workshops, de mogelijkheid tot het behalen van jouw leermeester diploma en nog veel meer!
Perfecte match?
Voor ons heb je alle ingrediënten in huis als je;
- In het bezit bent van een MBO-diploma richting keuken of als je werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie
- Collega’s en gasten enthousiast weet te maken voor mooie, eerlijke producten en gerechten
- Initiatief toont maar ook leergierig en creatief bent
- Samen met het hele team er naar streeft een top product neer te zetten, waar onze gasten van genieten en waar wij trots op mogen zijn!
- Het overzicht weet te bewaren tijdens de drukte 💪
Wat ga je doen?
Als Chef de partie bij Lot ligt een mooie uitdaging. Je bent omringd door collega’s met passie voor het vak en samen verantwoordelijk voor het ontbijt, lunch en diner van vele gasten. Je bereidt zelfstandig gerechten met verse ingrediënten, daarbij horen ook taken als het verrichten van mise en place werkzaamheden en het beoordelen van te gebruiken ingrediënten. Daarnaast doe je op tijd de juiste bestellingen en begeleid je hulpkoks en leerlingen.
Solliciteer direct!
Denk je na het lezen van deze vacature “this looks a LOT like my new job!” Solliciteer dan direct! Mocht je nog meer willen weten dan kun je mailen, bellen of WhatsAppen naar onze HR-afdeling via 06 57 89 10 22
De procedure
Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en laten je binnen twee dagen weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Tijdens dit gesprek leren we je graag beter kennen. Wie ben je? Waar ben je naar opzoek in een baan? Wat doe je graag in je vrije tijd? En waarom wil je graag bij Lot werken? Uiteraard mag jij ons ook het vuur aan de schenen leggen! ?
Maak kennis met jouw aanstaand leidinggevende en één van jouw toekomstige collega’s. Samen gaan jullie het gesprek aan over hoe is is om bij Lot te werken, welke ervaring en kennis je hebt en wat je nog wil leren. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten
Omdat je de sfeer van een keuken pas echt proeft als je er zelf staat te koken bieden we je de mogelijkheid om een aantal uurtjes mee te draaien. Geen must, wel leuk! ?
Passen wij bij elkaar als Pancakes en Syrup? Dan heten we je welkom bij De Horeca Groep!
Werken bij De Horeca Groep
Bij de Horeca Groep geloven we dat blije medewerkers zorgen voor blije gasten. Hét perfecte recept voor heel veel (werk)plezier? Een fijne werksfeer, een menu vol doorgroeimogelijkheden, open, goudeerlijke communicatie en natuurlijk samen successen vieren met een goed feestje. En laten wij dat nou nét bieden!
Meer info